Werkwijze bij elk project in raambekleding​

Wij ontzorgen je bij raamdecoratie van A tot Z. Bij al onze projecten in raambekleding staan de ideeën van de interieurarchitecten en/of -ontwerper centraal.

Zo gaan we te werk

Je richt je huis met veel gevoel voor stijl in. Van woonkamer tot badkamer. Met de juiste raamdecoratie springt je goede smaak nog meer in het oog. Maar welke raamdecoratie past het beste bij uw stijl en wensen? Bij het beantwoorden van die vraag helpen we je graag. Reken op onze professionele en persoonlijke hulp voor raamdecoratie op maat.


Meer weten? Neem nu contact op!

Wij gaan met je in gesprek

Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst met je in gesprek. Voor de juiste look en feel willen we weten wat uw smaak, voorkeuren en wensen zijn. Jij kiest de stoffen, en wij adviseren je daarbij graag.

Inmeten

Na het kiezen van de gewenste stoffen, kleuren en roedes of rails, komen we alle maten opnemen. We bepalen de maatvoering nauwkeurig, zodat je raambekleding gegarandeerd precies op maat is als we de gordijnen gaan monteren.

Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie van DV Interieurstudio maken we precies op maat in Nederland. Hiervoor werken we exclusief samen met het gordijnenatelier van de familie waar Dennis vele jaren voor werkte. Dit kwalitatief hoogwaardige atelier heeft een schat aan vakkennis over het verwerkingsproces. Het resultaat is raambekleding met een hoog afwerkingsniveau.

Levering en montage

Wij ontzorgen je volledig. Dat betekent dat we de raambekleding ook komen plaatsen. Dat begint met montage van de rails en roedes. Vervolgens hangen we de gordijnen voor je op, precies zoals het hoort. De raambekleding geeft direct meer sfeer aan de ruimte.

Service en onderhoud

Bij het monteren en ophangen houdt onze service niet op. Hebt u vragen of nazorg nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. En mocht er eens iets stuk gaan, dan kunt u ook bij ons aankloppen. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, waarvan onderdelen heel lang leverbaar blijven. En mocht een van de gordijnen eens beschadigd raken, dan nemen wij u graag de zorg voor nette reparatie uit handen.

 

Bij intensief gebruik kunt u met ons ook afspraken maken voor een service- en onderhoudscontract. Hiermee weet u voor een vast bedrag per maand altijd waar u aan toe bent en staat u nooit voor verassingen.