Werkwijze bij elk project in raambekleding​

Wij ontzorgen u van A tot Z bij raamdecoratie. Bij al onze projecten in raambekleding staan de ideeën van de interieurarchitect en/of -ontwerper centraal.

Wij gaan met u in gesprek

Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan, gaan wij eerst met u in gesprek. Voor precies de juiste look and feel willen wij weten wat uw smaak, voorkeuren en wensen zijn. U maakt de keuze in de stoffen, wij adviseren u daarbij graag.

Inmeten

Als u een keuze hebt gemaakt uit de gewenste kleuren, stoffen en roedes of rails, zullen wij alle maten opnemen. Nauwgezet bepalen wij de maatvoering, zodat uw raambekleding gegarandeerd exact op maat is als wij de gordijnen gaan monteren.

Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie van DV Interieurstudio wordt exact op maat gemaakt in Nederland. Hierbij werken wij exclusief samen met het gordijnenatelier van de familie waar Dennis vele jaren werkte. Dit kwalitatief hoogwaardige atelier heeft een schat aan vakkennis in het verwerkingsproces. Het resultaat is raambekleding met een hoog afwerkingsniveau.

Levering en montage

Wij ontzorgen u totaal. Dat betekent dat wij de raambekleding ook komen plaatsen. Dat begint met montage van de rails en roedes die u heeft geselecteerd. Vervolgens hangen wij de gordijnen voor u op, precies zoals het hoort. De raambekleding zal direct zorgen voor een nieuwe sfeer in de ruimte.

Service en onderhoud

Bij het monteren en ophangen houdt onze service niet op. Hebt u vragen of nazorg nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. En mocht er eens iets stuk gaan, dan kunt u ook bij ons aankloppen. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, waarvan onderdelen heel lang leverbaar blijven. En mocht een van de gordijnen eens beschadigd raken, dan nemen wij u graag de zorg voor nette reparatie uit handen.

 

Bij intensief gebruik kunt u met ons ook afspraken maken voor een service- en onderhoudscontract. Hiermee weet u voor een vast bedrag per maand altijd waar u aan toe bent en staat u nooit voor verassingen.