Maatwerk in raamdecoratie, uw ontwerp staat centraal

Raamdecoratie is maatwerk bij DV Interieurstudio. Uw wensen en ons vakmanschap zijn de ingrediënten voor raambekleding op maat in gordijnen, vitrages, rolgordijnen en jaloezieën. Of een doordachte mix van deze producten.

Uniek maatwerk van raamdecoratie

Alle maatwerk raamdecoratie van DV Interieurstudio is uniek en wordt in het atelier uitgevoerd. Maakt u gebruik van de diensten van interieurarchitect of -ontwerper? Dan vertalen wij het design naar een complete raambekleding. Samen met de interieurarchitect of -ontwerper zorgen wij voor maatwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Hart voor vorm, kleur, stijl en design

Dennis en Vivian vormen het kloppend hart van DV Interieurstudio. Samen werken wij met een groot hart voor vorm, kleur, stijl en design aan de mooiste projecten. Elke ruimte, plek en persoon is uniek. Daarom zijn al onze gordijnen op maat tot in detail, toegespitst op de locatie, het gebruik en de gebruikers van de ruimte: een optimale mix van vorm en functie.

Confectie in familiebedrijf

Confectie van de gordijnen en vitrages is ambachtelijk maatwerk. Hiervoor maken wij gebruik van het vakmanschap van een kwalitatief hoogwaardig, Nederlands gordijnenatelier. In dit familiebedrijf staan kennis van stoffen, garens en confectietechnieken zeer hoog aangeschreven. De gordijnen en vitrages op maat uit dit atelier zijn kleurecht.