Raambekleding op maat

Bij DV Interieurstudio onderscheiden we ons met hoogwaardig maatwerk. Jouw wensen en ons vakmanschap zijn de ingrediënten voor raambekleding op maat. Unieke gordijnen, vitrages, rolgordijnen en jaloezieën. Wij vervaardigen alle soorten raambekleding waarbij we gebruik maken van de mooiste materialen.

Unieke raambekleding op maat

Alle raambekleding op maat van DV Interieurstudio is uniek en wordt in ons atelier vervaardigd. Maak je gebruik van de diensten van een interieurarchitect of -ontwerper? Dan vertalen we het design naar complete raambekleding op maat. We denken mee in het kleurgebruik, gebruik van materialen en combinaties van verschillende raambekleding. Samen met de interieurarchitect of -ontwerper zorgen we dat de raambekleding op maat voldoet aan al je wensen en verwachtingen.

Hart voor vorm, kleur, stijl en design

Raambekleding speelt een belangrijke rol in de ruimte. Raambekleding draagt bij aan de sfeer en heeft optische voordelen. Raambekleding kan een ruimte groter doen lijken, heeft een luxe uitstraling, draagt bij aan de akoestiek in de ruimte, kan extra kleur toevoegen.

Raambekleding heeft ook een functionele toepassing. Daarom houden we bij het vervaardigen ervan altijd rekening met de locatie, het gebruik en de gebruikers van de ruimte. Met dit in gedachten geven we advies over de geschiktste materialen.

We gaan altijd voor een optimale mix van vorm en functie. De raambekleding op maat moet een bijdrage leveren aan de ruimte.  

Confectie in familiebedrijf

Raambekleding op maat maken is ambachtelijk werk. Voor het vervaardigen van de mooiste raambekleding werken we samen met een Nederlands gordijnenatelier. Het maken van raambekleding is een specialisme dat vraagt om kennis en ervaring. Kennis van verschillende technieken en materialen en ervaring met de vervaardiging van raambekleding op maat.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op of vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘verstuur’. Dan nemen wij snel contact op met u.