Maatwerk

Raambekleding op maat

Bij DV Interieurstudio onderscheiden we ons met hoogwaardig maatwerk. Jouw wensen en ons kenmerkend vakmanschap zijn de ingrediënten voor raambekleding op maat. Unieke gordijnen, vitrages, rolgordijnen en jaloezieën. Wij kunnen alle soorten raambekleding maken, waarvoor we alleen de mooiste materialen gebruiken.

Hart voor vorm, kleur, stijl en design

Raambekleding speelt een belangrijke rol in een ruimte. Het draagt bij aan de sfeer en heeft verschillende optische voordelen. Zo kan raambekleding ervoor zorgen dat een ruimte groter lijkt, een luxere uitstraling creëren, de akoestiek in een ruimte verbeteren of extra kleur toevoegen.

Raambekleding heeft daarnaast een functionele toepassing. Daarom houden we bij het vervaardigen altijd rekening met de locatie, het gebruik en de gebruikers van de ruimte. Met al deze factoren in ons achterhoofd geven we advies over de meest geschikte materialen.

We gaan daarbij altijd voor een optimale mix van vorm en functie. De raambekleding op maat moet de ruimte namelijk verrijken.

Bij DV Interieurstudio word je volledig ontzorgd

Als het gaat om raambekleding ontzorgen wij onze klanten volledig. Dat proces begint bij ons met een advies over de stoffen en een rail- of roedegarnituur. Vervolgens komen we alles nauwgezet inmeten. Aan de hand van de meetgegevens maken we de raambekleding op maat in ons eigen atelier. Ook het monteren en ophangen van de raamdecoratie nemen we voor onze rekening. Daarbij laten we alles altijd netjes achter.

Raambekleding

Confectie in familiebedrijf

Raambekleding op maat maken is ambachtelijk werk. Voor het vervaardigen van de mooiste raambekleding werken we samen met een Nederlands gordijnatelier. Het maken van gordijnen is een specialisme dat vraagt om kennis en ervaring. Kennis van de verschillende technieken en materialen en ervaring met de vervaardiging van raambekleding op maat.