Wij maken wat interieurarchitecten ontwerpen

Wij brengen tot leven wat een designer of interieurarchitect ontwerpt. We geven op een concrete wijze vorm aan de ideeën van interieurarchitecten op het gebied van raambekleding. Met de raamdecoratie van DV Interieurstudio krijgt elke ruimte exact de sfeer die de ontwerper voor ogen heeft.

We spreken de taal van de binnenhuisarchitect

We spreken de taal van interieurarchitecten. Dankzij onze jarenlange samenwerkingen met diverse interieurarchitecten weten we als geen ander waarover u het heeft als het om vormgeving gaat. We snappen dan ook hoe belangrijk de juiste communicatie bij deze projecten is. Elkaar begrijpen en openstaan voor elkaar is een belangrijke basis voor elk succesvol interieurproject. We weten hoe we de vertaalslag moeten maken van een idee naar de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk.

We ontzorgen onze klanten volledig

Als het gaat om interieurbekleding ontzorgen we onze klanten volledig. Dit begint al met het adviseren over stoffen en rail- of roedegarnituur. Vervolgens komen we nauwgezet inmeten. Aan de hand van de meetgegevens maken we alle raambekleding op maat in ons eigen atelier. Daarnaast nemen wij ook het monteren en ophangen voor onze rekening. We zorgen ervoor dat we alles af en netjes achterlaten.

Bent u als interieurarchitect op zoek naar een partner in interieurbekleding?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Raambekleding op maat

Doordat we alle raambekleding volledig op maat maken, kunnen we ook allerlei soorten ramen bekleden. We hebben hiervoor verschillende opties:

Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn een tijdloze zonwering. Deze vorm van raamdecoratie is te verkrijgen in allerlei kleuren, materialen en afmetingen. Jaloezieën passen vrijwel b ieder interieur.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de meest verkochte variant van binnenzonwering. De mogelijkheden binnen deze raamdecoratie is enorm. De hoeveelheid lichtdoorlating wordt bepaald door de stof die je kiest.

Plisségordijnen

Plisségordijnen kenmerken zich door hun chique uitstraling. Met deze raamdecoratie is veel mogelijk. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld gordijnen die extra licht doorlaten of beter isoleren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben een mooie klassieke uitstraling. Deze vorm van raambekleding is in allerlei verschillende kleuren, materialen en afwerkingen te verkrijgen. Kies je voor transparant, lichtdoorlatend of juist verduisterend?