Wij maken wat interieurarchitecten ontwerpen​

Wat door een designer of interieurarchitect is ontworpen, brengen wij tot leven. Wij geven concreet vorm aan de ideeën van interieurarchitecten op het gebied van raambekleding. Met raamdecoratie van DV Interieurstudio krijgt elke ruimte precies die sfeer die de ontwerper voor ogen heeft.

Wij spreken de taal van de binnenhuisarchitect

Wij spreken de taal van interieurarchitecten. Dankzij jarenlange samenwerking met diverse interieurarchitecten weten wij waarover u het heeft als het gaat om vormgeving. Als geen ander snappen wij hoe belangrijk communicatie hierbij is. Elkaar begrijpen en openstaan voor elkaar is een belangrijke basis voor elk succesvol interieurproject. Wij weten hoe we de vertaalslag moeten maken van idee naar uitvoering in de praktijk.

Wij ontzorgen onze klanten totaal

Als het gaat om interieurbekleding ontzorgen wij onze klanten totaal. Dat begint met advisering over stoffen en rail- of roedegarnituur. Vervolgens komen wij nauwgezet inmeten.
Aan de hand van de meetgegevens wordt alle raambekleding op maat gemaakt in ons eigen atelier. Ook het monteren en ophangen nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat altijd alles netjes wordt achtergelaten.

Bent u als interieurarchitect op zoek naar een partner in interieurbekleding? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.