Interieurarchitecten

Wij maken wat interieurarchitecten ontwerpen

Wij brengen tot leven wat een designer of interieurarchitect ontwerpt. We geven op een concrete wijze vorm aan de ideeën van interieurarchitecten op het gebied van raambekleding. Met de raamdecoratie van DV Interieurstudio krijgt elke ruimte exact de sfeer die de ontwerper voor ogen heeft.
Raambekleding

We spreken de taal van de binnenhuisarchitect

We spreken de taal van interieurarchitecten. Dankzij onze jarenlange samenwerkingen met diverse interieurarchitecten weten we als geen ander waarover u het heeft als het om vormgeving gaat. We snappen dan ook hoe belangrijk de juiste communicatie bij deze projecten is. Elkaar begrijpen en openstaan voor elkaar is een belangrijke basis voor elk succesvol interieurproject. We weten hoe we de vertaalslag moeten maken van een idee naar de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk.

We ontzorgen onze klanten volledig

Als het gaat om interieurbekleding ontzorgen we onze klanten volledig. Dit begint al met het adviseren over stoffen en rail- of roedegarnituur. Vervolgens komen we nauwgezet inmeten. Aan de hand van de meetgegevens maken we alle raambekleding op maat in ons eigen atelier. Daarnaast nemen wij ook het monteren en ophangen voor onze rekening. We zorgen ervoor dat we alles af en netjes achterlaten.

Bent u als interieurarchitect op zoek naar een partner in interieurbekleding?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.