Onze collectie raambekleding

Bij DV Interieurstudio maken we raambekleding voor verschillende branches. Van gordijnen op maat tot binnenzonwering. Met oog voor detail vervaardigen we de mooiste raambekleding. We vertalen jouw wensen naar luxe en stijlvolle raambekleding. Onze kennis van stoffen, materialen en de verwerking ervan zorgt voor een resultaat van topkwaliteit gordijnen.

Gordijnen op maat

De gordijnen op maat en vitrages die wij maken zijn er voor vele toepassingen. De stoffen van de raambekleding zijn toe te passen in woonruimtes, werk- en verblijfsruimtes en dienen niet alleen als lichtregeling, zonwering en verduistering, maar de gordijnen op maat hebben ook een decoratieve toepassing.

Confectiemogelijkheden

Voor gordijnen op maat en vitrages bestaan verschillende confectiemogelijkheden.

Soorten plooien

Plooien zorgen ervoor dat de gordijnen mooi vallen. Er zijn verschillende soorten plooien, zoals de enkele plooi, vlinderplooi of triplooi. Welke plooi het meest geschikt is, is afhankelijk van de gordijnstof en de toepassing van het gordijn op maat. Op basis van de gekozen stof, toepassing en wensen geven we advies over de meest geschikte plooi.

Waveplooi

De waveplooi voor het vervaardigen van gordijnen zorgt voor een soepele valling. Aan de bovenzijde van de gordijnen worden drukknoopjes bevestigd in plaats van de gebruikelijke haakjes. Meestal wordt de waveplooi gecombineerd met vitrage. Wij vervaardigen raambekleding met de waveplooi.

Binnenzonwering op maat

Met binnenzonwering op maat bepaal je heel gericht de hoeveelheid lichtinval in de ruimte. In de zomer houdt je warmte buiten terwijl je deze in de winter juist binnen houdt. Door de ruime keuze uit verschillende soorten binnenzonwering, is het een aanvulling op je interieur. Deze raamdecoratie is perfect te combineren met gordijnen en vitrages. Ons assortiment binnenzonwering op maat bestaat uit:

Jaloezieën

Jaloezieën zijn tijdloze binnenzonwering. De raamdecoratie is verkrijgbaar in talloze kleuren, verschillende materialen, zoals aluminium en hout en afmetingen.

Deze raambekleding past binnen ieder interieur, zowel binnen zakelijke omgevingen als binnen woonomgevingen.

De mogelijkheden die we bieden voor jaloezieën op maat zijn talloos.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de meest verkochte binnenzonwering. De mogelijkheden binnen deze raamdecoratie is enorm. Verschillende materialen en kleuren maken rolgordijnen overal toepasbaar en geschikt voor ieder interieur. De hoeveelheid lichtdoorlating wordt bepaald door de stof die je kiest. Wij geven graag advies en maken de raambekleding op maat.

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben een chique uitstraling. Binnen deze raamdecoratie is er veel mogelijk. Zo kun je kiezen voor top down bottom up voor extra lichtdoorlating of duo plissé voor verbeterde isolatie. Door de vele kleurmogelijkheden, kun je plisségordijnen helemaal op maat en naar eigen smaak laten maken. Wij vervaardigen jouw raamdecoratie op maat.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben een klassieke uitstraling. De raambekleding is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren, materialen en met diverse afwerkingsmogelijkheden. De stof van de vouwgordijnen bepaalt de lichtdoorlating. Kies je voor transparant, lichtdoorlatend of verduisterend? Wij kunnen het allemaal vervaardigen.

Rails en roedes voor raambekleding

Voor het ophangen van de gordijnen en vitrages maken we gebruik van gordijnrails en roedegarnituur. In ons assortiment hebben we rails en roedes met een handmatige bediening, koordbediening en elektrische bediening.

Door de hoge kwaliteit zijn de ophangsystemen geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik in de zakelijke markt.

Gordijnrails

Wij leveren gordijnrails van diverse gerenommeerde merken. Zo werken we veel met Silent Gliss. Dit is de absolute top in kwaliteit en design. De systemen zijn geruisloos en geschikt voor lichte tot zware toepassingen.

Gordijnroedes

We hebben keuze uit diverse elegante gordijnroedes van verschillende merken. We selecteren de roedes op nauwgezet op kwaliteit en design. De roedes in ons assortiment hebben stuk voor stuk en verfijnde uitstraling.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op of vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘verstuur’. Dan nemen wij snel contact op met u.