Onze collectie raambekleding

U kunt bij DV Interieurstudio terecht voor alle soorten raambekleding: gordijnen, vitrages, rolgordijnen en binnenzonwering. Raambekleding heeft diverse functies, onder meer het buiten houden van zonlicht en bescherming tegen inkijk. En misschien wel het allerbelangrijkst: raamdecoratie bepaalt de sfeer in elke ruimte. Het legt de gewenste accenten en creëert daarmee het gevoel dat past bij de functie van de ruimte en de mensen die er wonen, werken of actief zijn.

Maatwerk in gordijnen en vitrages

Degelijke, luxe & stijlvolle raambekleding, met zorg gemaakt van de mooiste stoffen vindt u bij DV Interieurstudio. Met oog voor detail en gevoel voor vorm, stijl en kleur vertalen wij al uw wensen en ideeën naar hoogwaardige gordijnen en vitrages. Onze kennis van stoffen, producten en verwerking ervan zorgt voor een resultaat van topkwaliteit gordijnen.

Gordijnen voor vele toepassingen

De gordijnen en vitrages die wij op maat maken en leveren aan onze klanten zijn er voor vele toepassingen. De stoffen van onze gordijnen en vitrages zijn toe te passen zijn in woonruimtes en werk- en verblijfsruimtes en dienen niet alleen als daglichtregeling, zonwering en verduistering, maar de gordijnen en vitrages hebben ook een decoratieve toepassing.

Confectiemogelijkheden, rails en roedes

Voor gordijnen en vitrages bestaan verschillende confectiemogelijkheden. Denk hierbij aan de enkele plooi, vlinderplooi en tri-plooi. Ook wave- of riplefoldgordijnen passen wij veelvuldig toe. Ophangen van de gordijnen en vitrages kan aan verschillende soorten rails of roedes met handmatige bediening, koordbediening of elektrische bediening.

Ruime keuze in binnenzonwering

In alle soorten en maten

Met binnenzonwering bepaalt u heel gericht de lichtinval in alle ruimtes. Binnenzonwering is bovendien een aanwinst voor elk interieur. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in zonwering. 

Licht- & warmtewerend

Binnenzonwering houdt zonlicht buiten. In de zomer houdt de zonwering warmte buiten de deur en in de winter zorgt binnenzonwering ervoor dat het behaaglijk blijft in huis. Ook draagt deze stijlvolle decoratieve raambekleding bij aan privacy in huis of bedrijf: het voorkomt inkijk, terwijl naar buiten kijken wel mogelijk is. Binnenzonwering is uitstekend te combineren met vitrages en gordijnen.

Rails en roedes voor raambekleding

Voor het ophangen van uw raambekleding maken wij gebruik van gordijnrails en roedegarnituur. Deze fraai vormgegeven accessoires zijn van topkwaliteit, waardoor ze jarenlang optimaal blijven functioneren.

Gordijnrails

Wij leveren gordijnrails van diverse gerenommeerde merken. Zo werken wij veelvuldig met Silent Gliss, de Rolls Royce onder de gordijnrails: de absolute top in kwaliteit en design, geruisloos en geschikt voor toepassingen van licht tot zwaar.

Roedes

Wij bieden u keuze uit diverse elegante gordijnroedes met een verfijnde uitstraling. Wij selecteren onze collectie roedes zeer nauwgezet, waarbij kwaliteit en een fraaie look onze belangrijkste criteria zijn. U kunt bij ons terecht voor roedes van uiteenlopende merken en stijlen.