DV Interieurstudio

Collectie

Onze collectie raambekleding

Bij DV Interieurstudio maken we raambekleding voor verschillende branches. Van gordijnen op maat tot binnen zonwering. Met oog voor detail vervaardigen we de mooiste raambekleding. We vertalen jouw wensen naar luxe en stijlvolle raambekleding. Door onze kennis van stoffen, materialen en de verwerking ervan, leveren we gordijnen van topkwaliteit.

Gordijnen op maat

Gordijnen en vitrages die we op maat maken zijn er voor vele toepassingen. De stoffen van de raambekleding zijn toe te passen in woonruimtes, werk- en verblijfsruimtes. Ze dienen niet alleen voor lichtregeling, zonwering en verduistering, maar de gordijnen en vitrages op maat hebben ook een decoratieve functie.

Waveplooi

De waveplooi zorgt ervoor dat de gordijnen soepel vallen. Aan de bovenzijde van de gordijnen bevestigen we drukknoopjes in plaats van de gebruikelijke haakjes. Meestal combineer je de waveplooi met een vitrage.

Soorten plooien

Plooien zorgen ervoor dat de gordijnen mooi vallen. Er zijn verschillende soorten plooien, zoals de enkele plooi, vlinderplooi of triplooi. Welke plooi het meest geschikt is, hangt af van de gordijnstof en de toepassing van het gordijn op maat. Op basis van de gekozen stof, toepassing en wensen, geven we advies over de meest geschikte plooi.

Voor gordijnen en vitrages op maat bestaan verschillende confectiemogelijkheden.

Binnenzonwering op maat

Met binnen zonwering op maat bepaal je heel gericht de hoeveelheid lichtinval in een ruimte. In de zomer houd je warmte buiten terwijl je deze in de winter juist binnen houdt. Door de ruime keuze uit verschillende soorten binnen zonwering, is het een absolute aanvulling op je interieur. Deze raamdecoratie is perfect te combineren met gordijnen en vitrages. Ons assortiment binnen zonwering op maat bestaat uit:

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben een chique uitstraling en er is veel mogelijk. Zo kun je kiezen voor top down bottom up voor extra lichtdoorlatendheid of duo plissé voor een betere isolatie. Door de verscheidenheid aan kleuren, kun je plisségordijnen helemaal op maat en naar eigen smaak laten maken.

Vouwgordijnen

De waveplooi zorgt ervoor dat de gordijnen soepel vallen. Aan de bovenzijde van de gordijnen bevestigen we drukknoopjes in plaats van de gebruikelijke haakjes. Meestal combineer je de waveplooi met een vitrage.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een tijdloze vorm van binnen zonwering. Deze raamdecoratie is te verkrijgen in talloze kleuren, verschillende materialen – zoals aluminium en hout – en afmetingen. Deze raambekleding past binnen elk interieur, zowel binnen een zakelijke omgeving als woningen. De mogelijkheden die we bieden voor jaloezieën op maat zijn eindeloos.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de meest verkochte binnen zonwering. Dat heeft onder meer te maken met de vele mogelijkheden die deze raamdecoratie biedt. Door de verscheidenheid aan materialen en kleuren zijn de rolgordijnen overal toepasbaar en geschikt voor elk interieur. De lichtdoorlatendheid hangt af van de stof die je kiest. Wij geven graag advies en maken de raambekleding op maat.

Rails en roedes voor raambekleding

Voor het ophangen van gordijnen en vitrages gebruiken we gordijnrails en roedegarnituur. In ons assortiment hebben we rails en roedes met een handmatige bediening, koorbediening en elektrische bediening. Door de goede kwaliteit zijn de ophangsystemen uitermate geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor gebruik in de zakelijke markt.

Gordijnrails

We leveren gordijnrails van verschillende gerenommeerde merken. Zo werken we veel met Silent Gliss. Dit is de absolute top in kwaliteit en design. De systemen zijn geruisloos en uitermate geschikt voor lichte tot zware toepassingen.

Gordijnroedes

We hebben keuze uit diverse elegante gordijnroedes van verschillende merken. We selecteren de roedes zorgvuldig op kwaliteit en design. De roedes uit ons assortiment hebben stuk voor stuk een verfijnde uitstraling.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.