Over Ons

Specialist in raambekleding op maat

DV Interieurstudio bekroont bestaande interieurs, nieuwbouwpanden en renovatieprojecten met degelijke, brandvertragende & stijlvolle raamdecoraties op maat. Maakt u gebruik van de diensten van interieurarchitect of -ontwerper dan vertalen wij het design naar een complete raambekleding. Samen met de interieurarchitect of -ontwerper zorgen wij voor maatwerk raamdecoratie dat aan al uw wensen voldoet.

 

Korte historie

“Ik groeide op in het gordijnenatelier van mijn ouders. Als kind al was ik gefascineerd door het vakmanschap van mijn ouders en hun team. Het was dan ook niet echt een verrassing dat ik in 1988 aan de slag ging in ons familiebedrijf. Ik begon onderaan en werkte me op tot relatiemanager en bedrijfsleider. Op grond van mijn ervaringen ontwikkelde zich bij mij langzaam maar zeker de ambitie om ooit een eigen bedrijf in raamdecoratie te hebben. In 2006 was de tijd rijp en waagde ik de sprong in het diepe. Het werd een succes: in de loop der tijd ontwikkelde DV Interieurstudio zich tot een professioneel partner die al vele zakelijke en particuliere klanten van A tot Z heeft mogen voorzien van raambekleding.”

Dennis Borgmeijer
Directeur en eigenaar DV Interieurstudio

Missie

DV Interieurstudio staat voor een kwalitatief goed en oplossingsgericht advies en het volledig ontzorgen van alle uitvoerende werkzaamheden op het gebied van leveren, inmeten, confectioneren en monteren van alle soorten raambekleding.

 

Visie

DV Interieurstudio wil dé specialist en hét aanspreekpunt zijn voor het adviseren, leveren en confectioneren en monteren van alle soorten raambekleding voor de kwalitatief veeleisende klant. Dat wordt bereikt door vanuit eigen kennis en ervaring een eigen stoffenlijn op te zetten en zowel de confectie als de montage in eigen hand te houden.

KLanten in binnen- en buitenland

Naast klanten in Nederland, zijn wij ook in het buitenland te vinden. Dankzij onze centrale ligging, midden in het Groene Hart van Nederland, telt ons klantenportfolio inmiddels ook vele opdrachtgevers in het buitenland. Wij werken door heel Europa in opdracht van architecten, designers, projectinrichters, stofleveranciers, hoteliers, restaurateurs.