Raambekleding voor bedrijven

Ook professionals in de breedste zin op het gebied van interieurprojecten vinden bij DV Interieurstudio de beste partner in raamdecoratie. Wij bieden professionele, goed doordachte oplossingen voor elke situatie. Bij ons staat kwaliteit en concrete communicatie altijd voorop. Van de (binnenhuis)architect die aan particuliere projecten werkt tot de uitvoerder van grootschalige interieurprojecten en kleine zelfstandige partijen binnen de branche: we gaan met iedereen graag een samenwerking aan.

Als het gaat om interieurbekleding ontzorgen we onze klanten volledig. Dit begint al met advies over de stoffen en rail- of roedegarnituur. Daarna komen we alles nauwgezet inmeten. Aan de hand van onze meetgegevens maken we alle raambekleding op maat in ons eigen atelier. Daarnaast nemen we ook het monteren en ophangen voor onze rekening!

Voor de interieurarchitect

Wat een designer of interieurarchitect ontwerpt, brengen wij tot leven. We geven een concrete vorm aan de ideeën van interieurarchitecten als het om raambekleding gaat. Met onze raamdecoratie krijgt elke ruimte exact.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor de hospitality

Hotels hebben duurzame, efficiënte en stijlvolle raambekleding nodig. De ruimtes moeten zo uitnodigend mogelijk zijn en daarnaast de hoge verwachtingen van gasten die de kamer betreden waarmaken. Bekijk alvast een deel van onze collectie online.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor kantoren

Dagelijks brengen werknemers veel tijd door op kantoor. Goede raambekleding is voor een fijne werkplek erg belangrijk. Als je aan het werk bent heb je behoefte aan privacy, maar ook voldoende lichtinval. Door te kiezen voor de juiste raambekleding op maat krijg je de gewenste uitstraling en verhoog je de productiviteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor zorginstellingen

Verzorgingscentra en zorginstellingen hoeven niet eentonig te zijn. De bewoners en bezoekers komen graag op een plek die luxe en ontspanning uitstraalt. Daarbij speelt de raambekleding een bepalende rol. Dit nemen we dan ook graag mee in ons advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.