Raambekleding voor bedrijven

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste raambekleding is voor jouw bedrijf. Of het nou gaat om raamdecoratie voor op het kantoor, in het hotel, het restaurant of een verzorgingstehuis. DV Interieurstudio is jouw partner in raamdecoratie. Wij bieden een professionele oplossing voor elke situatie.

Bij ons staat helder en concreet communiceren altijd voorop. Alleen zo kunnen we samen tot de juiste raambekleding voor jouw bedrijf komen. Met onze jarenlange ervaring in het vak ontzorgen wij je volledig zodat jij je kan richten op het runnen van jouw bedrijf. Laat de raambekleding maar aan ons over!

Van de (binnenhuis)architect die aan particuliere projecten werkt tot de uitvoerder van grootschalige interieurprojecten en kleine zelfstandige partijen binnen de branche: we gaan met iedereen graag een samenwerking aan.
Met onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij je uitstekend adviseren over de juiste raambekleding voor jouw bedrijf. We voorzien je graag van professioneel advies over de verschillende mogelijkheden voor de ruimte en kiezen samen het soort raamdecoratie, het materiaal en de rail- of roedegarnituur. Onze medewerkers komen vervolgens op locatie om alles nauwgezet in te meten. Aan de hand van onze meetgegevens maken we alle raambekleding op maat in ons eigen atelier. Maar daar houdt onze service niet op, we nemen uiteraard ook het monteren en ophangen voor onze rekening. Bij DV Interieurstudio zorgen wij voor de juiste raamdecoratie op maat voor jouw bedrijf van A tot Z .

Voor de interieurarchitect

Wat jij als designer of interieurarchitect ontwerpt, brengen wij tot leven. Samen geven we concreet vorm wat jij als interieurarchitect aan raambekleding ontworpen hebt. Met de raamdecoratie van DV Interieurstudio krijgt elke ruimte exact de sfeer die jij als interieurarchitect voor ogen hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor de hospitality

Je wilt jouw gasten in de watten leggen, dat begint met het creëren van de juiste sfeer. Of het nou om een hotelkamer gaat, een restaurant of een conferentiezaal, met de raamdecoratie op maat van DV Interieurstudio laat je elke ruimte tot zijn recht komen. Bekijk alvast een deel van onze collectie online.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor kantoren

Dagelijks brengen werknemers veel tijd door op kantoor. Goede raambekleding is voor een fijne werkplek erg belangrijk. Als je aan het werk bent heb je behoefte aan privacy, maar ook voldoende lichtinval. Door te kiezen voor de juiste raambekleding op maat krijg je de gewenste uitstraling en verhoog je de productiviteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor zorginstellingen

Juist in een zorginstelling is de juiste raambekleding belangrijk. Verzorgingscentra en zorginstellingen hoeven niet eentonig te zijn. Voor de bewoners en bezoekers is het juist belangrijk dat zij zich thuis voelen en ook patiënten liggen liever niet in een kille kamer. Met de juiste raambekleding kun je een fijne sfeer creëren voor iedereen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.